Story of beauty
Let's meet !
Toen de eigenaars dit hebben aangekocht in 2012, deed het pand nog dienst als advocatenkantoor met 3 kantoorruimtes op het gelijkvloers. Intussen werden heel wat veranderingen gedaan aan de eigendom. Zo werden zonnepanelen geplaatst op het dak, heeft men de volledige gelijkvloers vernieuwd (leidingen, parket, ...) en uiteraard een gloednieuwe professionele keuken geïnstalleerd. Tenslotte werd ook een volledig nieuw sanitair blok voorzien op het tussenverdiep.
Extra troeven
Het pand is voorzien van een grote kelder, een alarmsysteem, aircovoorzieningen en beschikt over een conform elektriciteitsattest !
De hoge plafonds in het gebouw zorgen voor een heerlijk ruimtegevoel.
Deze kleinschalige horeca uitbating kan perfect gerund worden met heel beperkt personeel, wat dit een héél grote troef van deze zaak maakt voor kopers die het restaurant verder willen blijven uitbaten.
Nancy & Joerie
Het was een geweldig fijne periode maar nu is het na 15 jaar in de horeca samen tijd voor een andere uitdaging
Ontmoet Nancy en Joerie, de fiere eigenaars van Bon Appetit
Joerie genoot zijn opleiding in de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge, waar hij zijn passie voor het vak mocht ontdekken. De laatste 15 jaar deelde hij deze passie samen met zijn echtgenote Nancy in het gekende Bon Appetit. Joerie stond in de keuken achter het fornuis, met goesting de gerechten te bereiden. Ondertussen nam Nancy de zaal voor haar rekening, waar ze met haar warme glimlach de klanten verwelkomde en bediende. In hun restaurant was het niet alleen het eten dat de gasten raakte, maar vooral de liefde en zorg die Nancy & Joerie in elk gerecht en elk detail stopten. Mensen kwamen er niet alleen om te eten, maar ook om te genieten van de ongedwongen sfeer en de oprechte gastvrijheid die dit bijzondere duo wist te creëren.